Ny skrivare

Först tänkte jag bara nämna att jag tyvärr inte gick vidare till semifinal i Canons tävling ”Uppdraget” utan slutade bland de tio bästa men jag är jätteglad för det!

Epson 3800

En annan rolig nyhet är att jag har köpt en ny skrivare så nu kan jag äntligen göra riktiga utskrifter av mina foton! Jag hade turen att komma över en begagnad men oanvänd Epson 3800 till ett väldigt förmånligt pris, och jag måste passa på att tacka säljaren (Håkan om du läser det här) för det glada bemötandet och den trevliga guidningen runt Hornborgarsjön! Skrivaren klarar av bilder upp till A2 i storlek och har nio stycken 80ml bläckpatroner som förhoppningsvis kommer att ge god ekonomi i slutändan trots att skrivaren i inköpspris är ganska dyr.Efter lite testande kan jag även konstatera det som alla recentioner och rekomendationer har sagt, att bilderna håller absolut högsta kvalitét! Jag är mycket nöjd. Den är dessutom väldigt snygg i silver och svart pianolack!

Kommentera