Jag har anmält en av mina bilder till Canons fototävling, Uppdraget. En tävling där man kan ställa upp i en av fyra kategorier: Porträtt, Makro, Landskap och Sport. Min bild ”Närkontakt” är med i kategorin Landskap. Tävlingen är uppdelad i flera steg och just nu pågår en röstningsperiod som vem som hellst kan rösta på. Det gäller att komma bland de tio bästa om man skall gå vidare. Därefter är det en jury som beslutar vilken bild som kommer att vinna.Så alla som vill rösta på min bild kan göra det via nedanstående länk. Tyvärr måste man anmäla sig innan man börja rösta, men det är en ganska enkel procedur. Man kan bara rörsta fram till den 19 maj så skynda, skynda.

http://ta.canon-europe.com/?pg=gallery&cc=se&lc=sv&photo_id=foto481716cf047e5

Närkontakt

Närkontakt, som bilden heter, är tagen utanför Strandnorum i Stenungsund. Det är Tjörn som man ser borta vid horisonten.

Lämna ett svar