De senaste veckorna har det varit lite blåsigt. Inte minst vid kusten. Ett par gånger då jag varit ute har det blåst så mycket att både jag och kamera blivit översköljda av både vågor och vattenstänk. Det är ganska jobbigt att fotografera under sådana förhållanden eftersom linsen och filtren blir fulla av vattendroppar som kommer med på bilderna som hundratals små, små prickar. Ibland går det att ta bort en del av prickarna i datorn men oftast är de så många att det inte är lönt mödan.

Bilden ovan var en av de senaste bilderna från Stora Amundön. Det var väldigt blåsigt och jag tvungen att försöka fotografera i skydd av stenar och klippor för att inte få allt för många prickar i bilderna. Det blev inte så många bilder tagna eftersom ljuset jag ville ha inte ville infinna sig. Jag kan väl säga att jag var ganska blöt om fötterna efter den här bilden! Försökte mig ändå på ett par bilder till innan jag gav upp, packade ihop mina grejor och gick hem.

Lämna ett svar